Old Spice Antiperspirant & Deodorant Stick Bearglove 1+1 2x50ml Zoom

Old Spice Antiperspirant & Deodorant Stick Bearglove 1+1 2x50ml

Old Spice

601094


8001841261157

New


Μπορείς να φανταστείς μια δυνατή, τρομαχτική αρκούδα, ικανή να επισκευάσει στρατιωτικά ελικόπτερα και συγχρόνως να μιλήσει με αυτοπεποίθηση για σημαντικά παγκόσμια κοινωνικά προβλήματα; Ναι; Τότε αυτό το άρωμα είναι για σένα.

Πρόκειται για ένα άρωμα εμπνευσμένο από αγνά υλικά για τον άντρα που που εκπέμπει αρρενωπότητα, γοητεία και κίνδυνο. Είσαι αρκετά άγριος και έτοιμος για να ξεκινήσει η περιπέτεια; Το αποσμητικό Old Spice Bearglove ενισχύει την αρρενωπή σου δύναμη. Είναι το αποσμητικό για άντρες με αυτοπεποίθηση και χαρακτήρα, που ξέρουν πώς να μυρίζουν ωραία.

Το Old Spice σάς φέρνει μια ευρεία σειρά από αρώματα για άντρες που ζουν μια δυναμική και αντισυμβατική ζωή. Αισθητή αντρική μυρωδιά που αναζωογονεί και ανανεώνει. Ποτέ πια δυσάρεστες οσμές στη μασχάλη. Τώρα, μόνο καθαρή αρρενωπότητα. Για τον Άντρα που ξέρει να επιβάλλεται.
Το υπέροχο άρωμα του Old Spice θα σας κάνει αξέχαστο και θα τραβήξει πάνω σας όλα τα βλέμματα. Το αποσμητικό Old Spice είναι μια εξαιρετικά ισχυρή ασπίδα ενάντια στα κίτρινα και λευκά σημάδια.
Το αποσμητικό Old Spice διαρκεί όλη την ημέρα, γιατί το σώμα σας το χρειάζεται όλη την ημέρα. Τεχνολογία για άρωμα που διαρκεί και που μπορεί να γίνει απολαυστικό ξανά και ξανά.

Προσωρινά εκτός αποθέματος

4,68 €

Stock HouseNo
Περιεχόμενο2x50ml