Προσφορά! Soskin Sun Oil High Protection PA+++ 150ml Zoom

Soskin Sun Oil High Protection SPF30 PA+++ 150ml

Soskin

400035


3760019129341

New


Αντηλιακό λάδι υψηλής προστασίας SPF30

Προστατεύει το δέρμα από την αφυδάτωση, τις πανάδες και την πρόωρη γήρανση. Η συνέργεια του ελαίου argan με τη βιταμίνη Ε απαλύνει το δέρμα χαρίζοντας λάμψη και υψηλή προστασία. Μεγάλη διάρκεια δράσης. Ανθεκτικό στο νερό.

Τρέφει το δέρμα, αόρατο στην όψη, δεν κολλάει στο άγγιγμα. Αποτελεσματικότητα, προστασία και ευχαρίστηση.

Παράγεται στη Γαλλία. Δερματολογικά ελεγμένο.

Απλώστε σε όλο το σώμα, το πρόσωπο και το λαιμό λίγο πριν την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβετε συχνά και απλόχερα ιδιαίτερα μετά το κολύμπι ή το μπάνιο, την έντονη εφίδρωση και την χρήση πετσέτας. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Στην περίπτωση που έρθει το προϊόν σε επαφή με τα μάτια ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία. Για το λόγο αυτό αποφύγετε την έκθεση κατά τις περιόδους που η ένταση του ήλιου είναι στο μέγιστο.

Πληροφορίες

10,20 €

25,50 €

-60%

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

C12-15 βενζοϊκό αλκύλιο, οκτοκρυλένιο, υδρογονωμένο πολυϊσοβουτένιο, υδρογονωμένο πολυδεκένιο, δικαπρυλανθρακική, αιθυλεξύλιο σαλικυλικό βουτυλ μεθοξυδιβενζοϋλομεθάνιο, αιθυλεξύλιο μεθοξυκινναμωμικό, διεθυλεξυλ-βουταμιδο-τριαζόνη, πυρηνέλαιο Argania Spinosa, οξική τοκοφερόλη, άρωμα, τοκοφερόλη, έλαια σπόρου ηλίανθου

Οι κατάλογοι των συστατικών που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας ενημερώνονται τακτικά. Πριν χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα προϊόντα μας παρακαλείστε να συμβουλεύεστε τον κατάλογο των συστατικών που βρίσκεται στη συσκευασία προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν είναι κατάλληλο για την προσωπική σας χρήση.

 

Χώρα ΠροέλευσηςΓαλλία
Περιεχόμενο150ml

Προσθέστε ένα προϊόν Azadé ή Arôme Nature στο καλάθι σας και θα έχετε Δωρεάν Μεταφορικά για όλη την Ελλάδα.