Κατηγορίες

Φίλτρα

Κατηγορίες
περισσότερα... λιγότερα
Τιμή
1 3
περισσότερα... λιγότερα
Filter

Λίστα προϊόντων Ελάα

Με το μέγιστο σεβασμό που απαιτείται, η σαπωνοποιΐα Ελάα συνεχίζει την Ελληνικά παράδοση στην παραγωγή αγνού Ελληνικού σαπουνιού. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2013 στην Βιομηχανική περιοχή της μάνδρας Αττικής σε χώρο 4000 τ.μ. με στεγασμένους χώρους 550 τ.μ. Απαρτίζεται από ανθρώπους με μεράκι και πάθος για την συνέχιση της παράδοσης .Η αυξημένη ζήτηση για φυσικά προϊόντα, χωρίς προσθήκη χημικών, αλλά και ταυτόχρονα η μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία των τεχνιτών μας, μας ώθησε παρά τις αντίξοες συνθήκες, στο να δημιουργήσουμε την ΕΛΑΑ προς τιμή αυτού του πολύτιμου δέντρου και του καρπού της.

Με το μέγιστο σεβασμό που απαιτείται, η σαπωνοποιΐα Ελάα συνεχίζει την Ελληνικά παράδοση στην παραγωγή αγνού Ελληνικού σαπουνιού. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2013 στην Βιομηχανική περιοχή της μάνδρας Αττικής σε χώρο 4000 τ.μ. με στεγασμένους χώρους 550 τ.μ. Απαρτίζεται από ανθρώπους με μεράκι και πάθος για την συνέχιση της παράδοσης .Η αυξημένη ζήτηση για φυσικά προϊόντα, χωρίς προσθήκη χημικών, αλλά και ταυτόχρονα η μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία των τεχνιτών μας, μας ώθησε παρά τις αντίξοες συνθήκες, στο να δημιουργήσουμε την ΕΛΑΑ προς τιμή αυτού του πολύτιμου δέντρου και του καρπού της .

Η εταιρεία μας ήδη προχώρησε σε σημαντικές συμφωνίες για την προώθηση των προϊόντων της στο εξωτερικό ( Αυστραλία - Γερμανία ) αλλά και στην εγχώρια αγορά σε αρκετές αλυσίδες καταστημάτων και σούπερ μάρκετ και βρίσκεται ήδη στη φάση υλοποίησης των παραγγελιών αυτών.

Η πρώτη ύλη που χρησιμοποιούμε στην παρασκευή του σαπουνιού μας είναι Ελληνικό λάδι ελιάς.

Περισσότερα
Προϊόντα 1 έως 2 από συνολικά 2