Κατηγορίες

Φίλτρα

Κατηγορίες
περισσότερα... λιγότερα
Τιμή
0 30
περισσότερα... λιγότερα
Update
περισσότερα... λιγότερα
Filter

    Λίστα προϊόντων Essence

    Τα καλλυντικά essence σου προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε καταπληκτικά προϊόντα που σε εμπνέουν να εκφράσεις τον εαυτό σου με στυλ, αυτοπεποίθηση και χαρά.
    Λέμε ΌΧΙ στα τεστ σε ζώα και ΝΑΙ στην ποιότητα σε προσιτές τιμές.
    Με μία πλήρης επαναστατική γκάμα από προϊόντα ομορφιάς με τα πιο hot χρώματα της σεζον,θα δείχνετε εκπληκτική και το δέρμα σας θα έχει τέλεια υφή!

    εκφράσου με essence- Νο.1 μάρκα καλλυντικών στην Ευρώπη!*

    (*) in units, source: Euromonitor International, 2012


    Τα καλλυντικά essence σου προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε καταπληκτικά προϊόντα που σε εμπνέουν να εκφράσεις τον εαυτό σου με στυλ, αυτοπεποίθηση και χαρά.

    Λέμε ΌΧΙ στα τεστ σε ζώα και ΝΑΙ στην ποιότητα σε προσιτές τιμές.

    Με μία πλήρης επαναστατική γκάμα από προϊόντα ομορφιάς με τα πιο hot χρώματα της σεζον,θα δείχνετε εκπληκτική και το δέρμα σας θα έχει τέλεια υφή!


    Περισσότερα
    Προϊόντα 73 έως 83 από συνολικά 83
    • essence STAY 8h MATTE liquid lipstick 08 I Dare You 3ml
      -20%
      Sold Out
      essence STAY 8h MATTE liquid lipstick 08 I Dare You 3ml
      145804

      I Dare YouΜπορείτε να βασιστείτε στο stay 8h matte liquid lipstick, καθώς η εξαιρετικά μακρά διάρκειά του μέχρι και 8 ώρες, έχει αντέξει σε όλα τα test. Εφαρμόζεται εύκολα, χάρη στο εργονομικό πινελάκι και η υφή του είναι τόσο ελαφριά που σχεδόν δεν μπορείτε να την αισθανθείτε! Τα εννέα φανταστικά χρώματα δίνουν στα χείλη ένα εξαιρετικά ματ φινίρισμα.

      3,03 € 3,79 € -20%
    • essence my skin perfector tinted primer 10 Light Beige 30ml
      Sale!
      Sold Out
      essence my skin perfector tinted primer 10 Light Beige 30ml
      145813

      Light BeigeΗ ευχάριστα ελαφριά υφή σαν μους του SKIN PERFECTOR TINTED PRIMER χαιδεύει απαλά το δέρμα. Όταν φοριέται μόνο του, το βελούδινο primer δημιουργεί μια φυσική κάλυψη για λεία επιδερμίδα, ενώ όταν συνδυάζεται με το foundation, δημιουργεί ένα πραγματικά τέλειο αποτέλεσμα.

      4,99 €
    • essence plumping nudes lipgloss 09 Larger Than Life 4.5ml
      Sold Out
      essence plumping nudes lipgloss 09 Larger Than Life 4.5ml
      145809

      Larger Than LifeΖουμερά χείλη σε δευτερόλεπτα! Το Lip Plumber με βούτυρο καριτέ προσφέρει ορατό όγκο και λάμψη στα χείλη. Επιπλέον, αφήνει μια αίσθηση δροσιάς. Τα γκλος είναι διαθέσιμα σε επτά nude αποχρώσεις - έτσι υπάρχει μια απόχρωση για κάθε τόνο επιδερμίδας.

      2,89 €
    • essence shine shine shine lipgloss 22 Peaches and Cream 5ml
      Sold Out
      essence shine shine shine lipgloss 22 Peaches and Cream 5ml
      145810

      Peaches and CreamΤο νέο lipgloss, με τη λεία και απαλή υφή, χαρίζει έντονη λάμψη και ένα wet-look εφέ στα χείλη. Από nude αποχρώσεις μέχρι έντονα χρώματα και γυαλιστερά αποτελέσματα!

      2,49 €
    • essence shine shine shine lipgloss 24 After Dark Pink 5ml
      Sold Out
      essence shine shine shine lipgloss 24 After Dark Pink 5ml
      145812

      After Dark PinkΤο νέο lipgloss, με τη λεία και απαλή υφή, χαρίζει έντονη λάμψη και ένα wet-look εφέ στα χείλη. Από nude αποχρώσεις μέχρι έντονα χρώματα και γυαλιστερά αποτελέσματα!

      2,49 €
    • essence my skin perfector tinted primer 20 Nude Beige 30ml
      Sold Out
      essence my skin perfector tinted primer 20 Nude Beige 30ml
      145814

      Nude BeigeΗ ευχάριστα ελαφριά υφή σαν μους του SKIN PERFECTOR TINTED PRIMER χαιδεύει απαλά το δέρμα. Όταν φοριέται μόνο του, το βελούδινο primer δημιουργεί μια φυσική κάλυψη για λεία επιδερμίδα, ενώ όταν συνδυάζεται με το foundation, δημιουργεί ένα πραγματικά τέλειο αποτέλεσμα.

      4,99 €
    • essence eyeshadow 15 So Chic 2.5g essence eyeshadow 15 So Chic 2.5g
      Sale!
      Sold Out
      essence eyeshadow 15 So Chic 2.5g
      145794

      So Chic Τα νέα must-haves για το μακιγιάζ σας! Οι δώδεκα ματ και μεταλλικές αποχρώσεις σκιών έχουν υψηλή απόδοση χρώματος και μεγάλη διάρκεια. Μπορείτε να της εφαρμόσετε ξεχωριστά ή να χρησιμοποιήσετε αρκετές αποχρώσεις μεταξύ τους - η μίξη βασικών και πιο μοντέρνων αποχρώσεων σε προ(σ)καλούν να γίνεις δημιουργική και να δοκιμάσεις νέα looks. Οι σκιές...

      2,49 €
    • essence eyeshadow 14 Flirting 2.5g essence eyeshadow 14 Flirting 2.5g
      Sale!
      Sold Out
      essence eyeshadow 14 Flirting 2.5g
      145793

      Flirting Τα νέα must-haves για το μακιγιάζ σας! Οι δώδεκα ματ και μεταλλικές αποχρώσεις σκιών έχουν υψηλή απόδοση χρώματος και μεγάλη διάρκεια. Μπορείτε να της εφαρμόσετε ξεχωριστά ή να χρησιμοποιήσετε αρκετές αποχρώσεις μεταξύ τους - η μίξη βασικών και πιο μοντέρνων αποχρώσεων σε προ(σ)καλούν να γίνεις δημιουργική και να δοκιμάσεις νέα looks. Οι σκιές...

      2,49 €
    • essence STAY 8h MATTE liquid lipstick 01 Hello Sunrise! 3ml
      -20%
      Sold Out
      essence STAY 8h MATTE liquid lipstick 01 Hello Sunrise! 3ml
      145797

      Hello Sunrise!Μπορείτε να βασιστείτε στο stay 8h matte liquid lipstick, καθώς η εξαιρετικά μακρά διάρκειά του μέχρι και 8 ώρες, έχει αντέξει σε όλα τα test. Εφαρμόζεται εύκολα, χάρη στο εργονομικό πινελάκι και η υφή του είναι τόσο ελαφριά που σχεδόν δεν μπορείτε να την αισθανθείτε! Τα εννέα φανταστικά χρώματα δίνουν στα χείλη ένα εξαιρετικά ματ φινίρισμα.

      3,03 € 3,79 € -20%
    • essence STAY 8h MATTE liquid lipstick 02 Duck Face 3ml
      -20%
      Sold Out
      essence STAY 8h MATTE liquid lipstick 02 Duck Face 3ml
      145798

      Duck FaceΜπορείτε να βασιστείτε στο stay 8h matte liquid lipstick, καθώς η εξαιρετικά μακρά διάρκειά του μέχρι και 8 ώρες, έχει αντέξει σε όλα τα test. Εφαρμόζεται εύκολα, χάρη στο εργονομικό πινελάκι και η υφή του είναι τόσο ελαφριά που σχεδόν δεν μπορείτε να την αισθανθείτε! Τα εννέα φανταστικά χρώματα δίνουν στα χείλη ένα εξαιρετικά ματ φινίρισμα.

      3,03 € 3,79 € -20%
    • essence bye bye panda eyes! smudge-proof volumizing and defining mascara 01 Black 16ml essence bye bye panda eyes! smudge-proof volumizing and defining mascara 01 Black 16ml
      -20%
      Sold Out
      essence bye bye panda eyes! smudge-proof volumizing and...
      145790

      BlackΔραματικός όγκος χωρίς μουτζούρες! Η oil-free και vegan φόρμουλα της μάσκαρα BYE BYE PANDA EYES! απλώνει άψογα στις βλεφαρίδες το μαύρο χρώμα και ταυτόχρονα τυλίγεται γύρω από τις λεπτές τρίχες των βλεφαρίδων - για ένα τέλειο look κάθε μέρα. Και το καλύτερο: δεν συσσωρεύεται ή θρυμματίζεται και είναι εύκολο να αφαιρεθεί με ζεστό νερό χωρίς την ανάγκη...

      3,59 € 4,49 € -20%