Εργαλεία Μανικιούρ-Πετικιούρ

58 προϊόντα
Προϊόντα 1 έως 24 από συνολικά 58
 • Azadé Μίνι λίμες νυχιών
  Available
  Azadé Μίνι λίμες νυχιών
  117994

  Καλοσχηματισμένες μικρές λίμες νυχιών για τέλεια νύχια οπουδήποτε και οποτεδήποτε! Συσκευασμένες σε κομψή πλαστική θήκη έτσι ώστε να μην τις χάνετε στο πάτο του νεσεσέρ σας.

  2,27 €
 • essence studio nails 2 way profi file essence studio nails 2 way profi file
  Available
  essence studio nails 2 way profi file
  143080

  Soft, softer, 2way profi file! The two-tone nail file with two different granulations is ideal for soft and brittle nails and gets them back into shape in a flash. Thanks to the fine surface, you can gently shorten and shape your natural nails. Washable.

  1,69 €
 • Azadé Mixt Range Σφουγγάρι ελαφρόπετρας για ήπια απολέπιση
  Available
  Azadé Mixt Range Σφουγγάρι ελαφρόπετρας για ήπια απολέπιση
  135356

  Η ελαφρόπετρα της Azadé είναι εύκολη στη χρήση, αφαιρεί τις σκληρύνσεις της επιδερμίδας και εξομαλύνει το σκασμένο δέρμα. Ιδανικό για ελαφριά απολέπιση. Ξεπλύνετε μετά την χρήση.

  3,53 €
 • essence studio nails fast cuticle remover 8ml
  Available
  essence studio nails fast cuticle remover 8ml
  143064

  Fast, faster, fastest cuticle remover! This gel removes cuticles in a matter of seconds. Required time of exposure? 15 seconds and your cuticles are softened.The integrated cuticle pusher makes removing overhanging cuticles even easier. It doesn’t get any faster than this…

  2,29 €
 • Azadé Ψαλιδάκι ασφαλείας
  Available
  Azadé Ψαλιδάκι ασφαλείας
  160089

  Οι καμπυλωτές του λεπίδες με στρογγυλεμένες άκρες καθιστούν απόλυτη ασφάλεια κατά τη χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην περιποίηση της μύτης και των αυτιών. Παράλληλα είναι ιδανικό για το κόψιμο των νυχιών ή μαλλιών μικρών παιδιών χωρίς φόβο τραυματισμού.

  3,48 €
 • essence studio nails sweet mini file essence studio nails sweet mini file
  Available
  essence studio nails sweet mini file
  143226

  Fruity files! The scented mini files shape and shorten your nails as well as ensuring a great mood with their cute colours! The nails files are also ideal when you’re out and about so you can fix torn nails and irregularities in a flash!

  1,29 €
 • essence 2in1 profi file
  Available
  essence 2in1 profi file
  142934

  The 2in1 file is an ideal companion when you’re on-the-go thanks to its practical plastic case. The improved file structure will make your nails look better than ever before!

  2,29 €
 • Azadé Ξυλακια μανικιουρ 5τεμ
  Available
  Azadé Ξυλακια μανικιουρ 5τεμ
  160095

  Χρησιμοποιήστε τα ξυλάκια AZADé για τέλειο αποτέλεσμα στο μανικιούρ. Κατασκευάζονται από ξύλο λευκής σημύδας, γνωστό ως και μαλακό ξύλο ιδανικό για απαλή περιποίηση. Η κοίλη άκρη χρησιμοποιείται στην απομάκρυνση των παρανυχίδων, το καθάρισμα του περιγράμματος του νυχιού (πετσάκια). Ενώ η μυτερή άκρη λειτουργεί σαν εργαλείο τοποθέτησης διακοσμητικών...

  1,70 €
 • Azadé Mixt Range Σετ ταξιδιού πεντικιούρ
  Available
  Azadé Mixt Range Σετ ταξιδιού πεντικιούρ
  160195

  Φροντίστε τα άκρα σας όπου και να βρίσκεστε με το πρακτικό σετ ταξιδίου πεντικιούρ σε 3 βήματα.1. Χρησιμοποιήστε το νυχοκόπτη για το κόψιμο των άκρων των νυχιών σας.2. Μουλιάστε τα πόδια σε νερό να μαλακώσουν και με τη μίνι ράσπα απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα, τους κάλους και τις σκληρύνσεις των ποδιών.3. Στεγνώνετε τα πόδια σας περνάτε τα διαχωριστικά...

  3,68 €
 • Azadé Mixt Range Διαχωριστικό δακτύλων κόκκινα λουλούδια
  Available
  Azadé Mixt Range Διαχωριστικό δακτύλων κόκκινα λουλούδια
  142698

  Ιδανικό για τον διαχωρισμό των δακτύλων και για άψογο αποτέλεσμα πεντικιούρ.

  1,36 €
 • essence studio nails rosewood sticks
  Available
  essence studio nails rosewood sticks
  143066

  Basics for your nail care: the classic rosewood sticks. You can gently push back cuticles with the slanted edge of the rosewood stick. The pointed side is ideal for cleaning your nails.

  1,89 €
 • Azadé Mixt Range Λίμα νυχιών ξύλινη
  Available
  Azadé Mixt Range Λίμα νυχιών ξύλινη
  142696

  Λίμα για φυσικά και τεχνητά νύχια. Χρησιμοποιείστε αυτή τη λίμα για την καθημερινή περιποίηση και σχηματισμό των νυχιών. Η σκληρή της επιφάνεια είναι κατάλληλη για να προσαρμόζει το μήκος των νυχιών σας. (100/180 grit)

  1,00 €
 • Azadé Mixt Range Buffer τριπλό
  Available
  Azadé Mixt Range Buffer τριπλό
  160084

  Λίμα για φυσικά και τεχνητά νύχια. Χρησιμοποιείστε αυτή τη λίμα για την καθημερινή περιποίηση και σχηματισμό των νυχιών. Η σκληρή της επιφάνεια είναι κατάλληλη για να προσαρμόζει το μήκος των νυχιών σας.

  2,31 €
 • essence studio nails fix it nail glue 8g
  Available
  essence studio nails fix it nail glue 8g
  143063

  Fix it! A knight in shining armor: fix it! Nail glue. It glues and repairs all kinds of torn nails to save the day! Also ideal for decorating your nails.

  2,89 €
 • Azadé Mixt Range Σετ ταξιδιού μανικιούρ
  Available
  Azadé Mixt Range Σετ ταξιδιού μανικιούρ
  160194

  Φροντίστε τα άκρα σας όπου και να βρίσκεστε με το πρακτικό σετ ταξιδίου σε 5 βήματα. Δείτε τα αναλυτικά παρακάτω.

  3,68 €
 • Azadé Μίνι buffer 4 πλευρών
  Available
  Azadé Μίνι buffer 4 πλευρών
  117993

  Buffer νυχιών σε μικρό μέγεθος για μανικιούρ με τέσσερις επιφάνειες που γυαλίζουν διαδοχικά τα νύχια σας για τέλεια χέρια. Η μικρή αυτή λίμα είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα για τα αξεσουάρ ταξιδιού σας για την περιποίηση των νυχιών.

  3,23 €
 • Azadé Mixt Range Ελαφρόπετρα ροζ
  Available
  Azadé Mixt Range Ελαφρόπετρα ροζ
  142720

  Η ροζ ελαφρόπετρα της Azadé, είναι εύκολη στη χρήση, αφαιρεί τους κάλους και τις σκληρύνσεις τις επιδερμίδας και εξομαλύνει το σκασμένο δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στεγνή ή βρεγμένη. Ξεπλύνετε μετά την χρήση.

  1,97 €
 • Azadé Mixt Range Ελαφρόπετρα & βούρτσα
  Available
  Azadé Mixt Range Ελαφρόπετρα & βούρτσα
  142721

  Η βούρτσα με την ενσωματωμένη ελαφρόπετρα της Azadé, είναι εύκολη στη χρήση, αφαιρεί τους κάλους και τις σκληρύνσεις τις επιδερμίδας και εξομαλύνει το σκασμένο δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στεγνή ή βρεγμένη. Ξεπλύνετε μετά την χρήση.

  1,76 €
 • Azadé Mixt Range Ράσπα πεντικιούρ
  Available
  Azadé Mixt Range Ράσπα πεντικιούρ
  142697

  Νέα ράσπα / σπάτουλα ποδιών 2 όψεων. Εύκολη στη χρήση, αφαιρεί τους κάλους και τις σκληρύνσεις τις επιδερμίδας και εξομαλύνει το σκασμένο δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στεγνή ή βρεγμένη. Ξεπλύνετε μετά την χρήση. (100/180 grit)

  2,21 €
 • Catrice Express Caring Pen 5ml
  Available
  Catrice Express Caring Pen 5ml
  180623

  Premium nail care pen with vitamin E, shea butter, olive and jojoba oil, aloe vera as well as bamboo extracts. Applied daily, it pampers dry, stressed nails and cuticles, replenishes them with moisture and ensures a well-groomed appearance. The pen-shape makes application particularly easy, that’s why the pen is also a faithful travel companion. With a...

  3,99 €
 • Azadé Mixt Range Λίμα νυχιών μαύρη
  Available
  Azadé Mixt Range Λίμα νυχιών μαύρη
  160086

  Λίμα για φυσικά και τεχνητά νύχια. Χρησιμοποιείστε αυτή τη λίμα για την καθημερινή περιποίηση και σχηματισμό των νυχιών. Η σκληρή της επιφάνεια είναι κατάλληλη για να προσαρμόζει το μήκος των νυχιών σας. (180/220 grit)

  1,46 €
 • Azadé Νυχοκόπτης μαύρος με αποσπώμενο δοχείο
  Available
  Azadé Νυχοκόπτης μαύρος με αποσπώμενο δοχείο
  160093

  Νυχοκόπτης χεριών και ποδιών σε μαύρο χρώμα. Έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει ασφάλεια και ακρίβεια κατά το κόψιμο. Εφοδιασμένος με θήκη που συγκεντρώνει τα κομμένα νύχια για μεγαλύτερη ευκολία και υγιεινή.

  2,97 €
 • Azadé Λίμα νυχιών κίτρινη
  Available
  Azadé Λίμα νυχιών κίτρινη
  142692

  Λίμα για φυσικά και τεχνητά νύχια. Χρησιμοποιείστε αυτή τη λίμα για την καθημερινή περιποίηση και σχηματισμό των νυχιών. Η σκληρή της επιφάνεια είναι κατάλληλη για να προσαρμόζει το μήκος των νυχιών σας. (320/320 grit)

  1,36 €
 • Azadé Mixt Range Λίμα μυλαρ πράσινο - extra strong
  Available
  Azadé Mixt Range Λίμα μυλαρ πράσινο - extra strong
  160080

  Λίμα για φυσικά και τεχνητά νύχια. Χρησιμοποιείστε αυτή τη λίμα για την καθημερινή περιποίηση και σχηματισμό των νυχιών. Η σκληρή της επιφάνεια είναι κατάλληλη για να προσαρμόζει το μήκος των νυχιών σας. (120 grit)

  1,46 €

Επιλογή Φίλτρων

Κατηγορίες

Νέα Προϊόντα

Κατάσταση

Σε απόθεμα

Price

0 € - 15 €

Χρήσιμα

Accept

Χρησιμοποιούμε COOKIES για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας όταν περιηγείστε στο κατάστημά μας.