Πληρωμή

Κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σας μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Αντικαταβολή* - Πληρώνετε με μετρητά στην εταιρεία courier κατά την παράδοση.
  • Πιστωτική κάρτα - VISA, MasterCard, American Express, Electron και Maestro πάντα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Alpha Bank** (στις κάρτες συμπεριλαμβάνονται οι χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες). 
  • Τραπεζική Κατάθεση*** - Θα σας αποσταλούν οι λογαριασμοί μας στο email σας, για τις παρακάτω τράπεζες, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας:
    • ALPHABANK
    • EUROBANK
    • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
  • PayPal - αποτελεί τον πιο γνωστό και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για οnline συναλλαγές, τα στοιχειά τα δικά σας όπως και των καρτών σας δεν έρχονται ποτέ στα χέρια του καταστήματος, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος του paypal που το εμπιστέυονται πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.
 
Όλες οι συναλλαγές σας και οι προσωπικές πληροφορίες που ανταλλάσεται με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από συστήματα online ασφάλειας (SSL-256 bit και πιστοποίηση από τη Thawte Consulting (Pty) Ltd εταιρεία της Symantec) τα οποία εγγυώνται ένα πλήρως ασφαλές περιβάλλον.

*σε περίπτωση πληρωμής μέσω αντικαταβολής υπάρχει μια έξτρα επιβάρυνση των Courier 2,30€.
 
**Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL).

*** εφόσον η κατάθεση γίνει μέσω web banking, από διαφορετική τράπεζα (π.χ. Τράπεζα Πειραιώς), θα πρέπει όλα τα έξοδα συναλλαγής να επιβαρύνουν εξ'ολοκλήρου τον πελάτη (επιλογή OUR) αν αυτό δεν είναι εφικτό παρακαλώ να μας καλέσετε πριν την πληρωμή της.
 

 

Αποστολή

Ελλάδα

Η BeautyAZ μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα. Όλες οι αποστολές παραγγελιών 50€ και άνω αποστέλονται δωρεάν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος, σε συνεργασία με εταιρεία courier, χωρίς την επιβάρυνσή σας για πακέτα έως 2 κιλά.

Για παραγγελίες κάτω των 50€ υπάρχει μια σταθερή επιβάρυνση 3€ για οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος για πακέτα έως 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό, πληρώνετε +1€.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται από τις εγκαταστάσεις μας μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της.

 

Εξωτερικό

Η BeautyAZ εξυπηρετεί όλη την Κύπρο μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων, το κόστος μέχρι 2 κιλά ανέρχεται στα 13€ (σε περίπτωση μεγαλύτερου βάρους θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το έξτρα κόστος -5 ευρώ ανά έξτρα κιλό-) αλλά δεν προσφέρεται η πληρωμή μέσω αντικαταβολής, οι πληρωμές μπορούν να γίνουν μέσω κατάθεσης σε τράπεζα, μέσω πιστωτικής κάρτας ή τέλος μέσω paypal.


PayPal