Garnier Natural Bronzer Αυτομαυριστικό Intense Spray 150ml Zoom

Garnier Natural Bronzer Αυτομαυριστικό Intense Spray 150ml

Garnier

600799


3600540569394

New


Με μια μόλις εφαρμογή απολαμβάνεις χρυσαφένιο μαύρισμα που διαρκεί έως μια εβδομάδα. Το Natural Bronzer Spray αναδεικνύει τις αυτομαυριστικές του ιδιότητες με την εύκολη και άμεση εφαρμογή του.

Εμπλουτισμένο με ενυδατικό έλαιο βερύκοκου φυσικής προέλευσης, χαρίζει εξαιρετικό, χρυσαφένιο μαύρισμα στην επιδερμίδα που μοιάζει φυσικό και διαρκεί έως και μια εβδομάδα, χωρίς να αφήνει σημάδια ή πορτοκαλί απόχρωση.

Πληροφορίες

Προσωρινά εκτός αποθέματος

16,28 €

Τα προϊόντα της σειράς Natural Bronzer είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν χρειάζονται ξέβγαλμα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται πριν την έκθεση στον ήλιο καθώς δεν αποτελούν προϊοντα αντηλιακής προστασίας. Εμπλουτισμένο με ενυδατικό έλαιο βερύκοκου φυσικής προέλευσης, χαρίζει εξαιρετικό, χρυσαφένιο μαύρισμα στην επιδερμίδα που μοιάζει φυσικό και διαρκεί έως και μια εβδομάδα, χωρίς να αφήνει σημάδια ή πορτοκαλί απόχρωση. Τα προϊόντα της σειράς Natural Bronzer είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν χρειάζονται ξέβγαλμα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται πριν την έκθεση στον ήλιο καθώς δεν αποτελούν προϊοντα αντηλιακής προστασίας. Αντίθετα, χαρίζουν χρυσαφένιο μαύρισμα ακόμα και όταν η έκθεση στον ήλιο για φυσικό μαύρισμα δεν είναι δυνατή. Αντίθετα, χαρίζουν χρυσαφένιο μαύρισμα ακόμα και όταν η έκθεση στον ήλιο για φυσικό μαύρισμα δεν είναι δυνατή.