Eco Tools EcoTools Bioblender μοβ σφουγγαράκι για υγρό ή κρεμώδες foundation 250g Zoom

EcoTools Bioblender μοβ σφουγγαράκι για υγρό ή κρεμώδες foundation 250g

Eco Tools

162364


0079625031751

New


Γνωρίστε το BIOBLENDER της EcoTools, το βιοδιασπώμενο σφουγγαράκι μακιγιάζ που λειτουργεί τόσο φιλικά για εσάς όσο και για τον πλανήτη.

Πληροφορίες

Προσωρινά εκτός αποθέματος

8,25 €

Το BIOBLENDER είναι φτιαγμένο με 5 φιλικά προς τη γη συστατικά, ώστε να έχετε αυτή την άψογη, λαμπερή εμφάνιση χωρίς τα πρόσθετα απόβλητα.
Είναι ασφαλές για ευαίσθητες επιδερμίδες και είναι ένα προϊόν δερματολογικά ελεγμένο. Λεπτομέρειες προϊόντος:
Πατενταρισμένο σχήμα με τρεις ευδιάκριτες άκρες. Χρησιμοποιήστε τις διαφορετικές πλευρές για να προσαρμόσετε στο περίγραμμα του προσώπου και να δημιουργήσετε κάλυψη όπου χρειάζεται.
Η επάνω άκρη είναι ιδανική για την περιοχή κάτω από τα μάτια. Πιστοποιημένη από FSC συσκευασία βιοαποικοδομήσιμου χαρτιού τυπωμένη με μελάνι σόγιας.*** Πιστοποιημένο USDA, Biobased, Vegan και Cruelty Free *Θα υποβαθμιστεί κατά 76,1% σε 180 ημέρες σε περιβάλλον οικιακής κομποστοποίησης σύμφωνα με το πρωτόκολλο ASTM D5338
**Η Bionanopol είναι το μυστικό συστατικό που κάνει το BIOBLENDER βιοδιασπώμενο και κομποστοποιήσιμο
***σε περιβάλλον οικιακής κομποστοποίησης Χρήση: Χρησιμοποιείται καλύτερα με υγρά και κρεμώδη προϊόντα μακιγιάζ Βρέξτε το σφουγγαράκι πιέζοντας το ώστε να αφαιρεθεί το επιπλέον νερό Εφαρμόστε το μακιγιάζ με ταμποναριστές κινήσεις για να ενσωματώσετε το προϊόν στην επιδερμίδα Καθαρίστε μία φορά την εβδομάδα και αντικαταστήστε κάθε 30 ημέρες

Περιεχόμενο250g