Προσφορά! Olivia Hand & Body Lotion & Hand Soap Foaming Olive Oil Lavender 1+1 Zoom

Olivia Hand & Body Lotion & Hand Soap Foaming Olive Oil Lavender 1+1 2x265ml

Olivia by Papoutsanis

160910


5201109368564

New


Η καθημερινή lotion Olivia, ένα φυσικό προϊόν με μη λιπαρή υφή, προσφέρει βαθιά και μακράς διαρκείας ενυδάτωση. Βοηθά το δέρμα να αναπληρώσει τη χαμένη του υγρασία, αποκαθιστώντας την ελαστικότητα και την απαλότητά του. Επίσης συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών για δέρμα με πιο νεανική εμφάνιση. Όλα αυτά, χάρη στο μοναδικό μίγμα θρεπτικών, μαλακτικών και αντιοξειδωτικών συστατικών της, όπως το Βιολογικό Ελαιόλαδο. Βιολογικά εκχυλίσματα καρπού Ελιάς, Βιταμίνη Ε, Προβιταμίνη Β5, Αλόη και Shea Butter.

Τo Olivia Foaming Hand soap παρασκευάζεται με παραδοσιακή συνταγή, 100% από αυθεντικό ελληνικό ελαιόλαδο και εμπλουτισμένο με μοναδικά, βιολογικά εκχυλίσματα καρπών και φύλλων ελιάς από τους βιολογικούς ελαιώνες μας στην Εύβοια.

Η πλούσια σύνθεσή του περικλείει τις πολύτιμες για το δέρμα ιδιότητες του δέντρου της ελιάς. Έτσι, ο  πλούσιος αφρός του καθαρίζει απαλά και φροντίζει το δέρμα, προσφέροντάς αντιοξειδωτική και αντιγηραντική προστασία, αφήνοντας την επιδερμίδα των χεριών σας λεία και αναζωογονημένη. Είναι επίσης εμπλουτισμένο με έλαιο τεϊόδεντρου, προσφέροντας ήπια, φυσική αντιβακτηριακή προστασία και με εκχύλισμα λεβάντας το οποίο έχει φυσικές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Απαλό στο δέρμα. Δεν ερεθίζει. Ιδανικό για όλη την οικογένεια και για όλους τους τύπους δέρματος. Με πρακτική αντλία αφρού για περισσότερη ευκολία στη χρήση. Για ενήλικες και παιδιά και με μεγαλύτερη διάρκεια από τα κοινά υγρά σαπούνια.

Προσωρινά εκτός αποθέματος

6,02 €

7,53 €

-20%

αντί για 10,04 €

Περιεχόμενα πακέτου

  • Olivia 3 in 1 Νερό Ντεμακιγιάζ
    -20%
    Διαθέσιμο
    1 x Olivia Ενυδατική Λοσιόν για Χέρια και Σώμα 265ml
    160903

    Η καθημερινή lotion Olivia, ένα φυσικό προϊόν με μη λιπαρή υφή, προσφέρει βαθιά και μακράς διαρκείας ενυδάτωση. Βοηθά το δέρμα να αναπληρώσει τη χαμένη του υγρασία, αποκαθιστώντας την ελαστικότητα και την απαλότητά του. Επίσης συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών για δέρμα με πιο νεανική εμφάνιση. Όλα αυτά, χάρη στο μοναδικό...

    6,02 € 7,53 € -20%
  • Olivia Σαπούνι Ελαιολάδου σε Aφρό Λεβάντα 265ml
    -20%
    Sold Out
    1 x Olivia Σαπούνι Ελαιολάδου σε Aφρό Λεβάντα 265ml
    160803

    Τo Olivia Foaming Hand soap παρασκευάζεται με παραδοσιακή συνταγή, 100% από αυθεντικό ελληνικό ελαιόλαδο και εμπλουτισμένο με μοναδικά, βιολογικά εκχυλίσματα καρπών και φύλλων ελιάς από τους βιολογικούς ελαιώνες μας στην Εύβοια. Η πλούσια σύνθεσή του περικλείει τις πολύτιμες για το δέρμα ιδιότητες του δέντρου της ελιάς. Έτσι, ο  πλούσιος αφρός του...

    4,02 € 5,02 € -20%