Bioten Gel Slim-No-Gym Bodyshape Κατά της Κυτταρίτιδας 150ml Zoom

Bioten Gel Slim-No-Gym Bodyshape Κατά της Κυτταρίτιδας 150ml

Bioten

600499


5201314071358

New


To bioten ενισχύει τη σειρά BODYSHAPE με το ολοκαίνουργιο SLIM ΝΟ GYM Gel, ένα επαναστατικό προϊόν που θα γίνει ο σύμμαχός σας για την αναδιαμόρφωση και την απόλυτη τόνωση της σιλουέτας που πάντα θέλατε, δαπανώντας πολύ λίγο χρόνο και καθόλου προσπάθεια!

Πληροφορίες

9,99 €

Το SLIM ΝΟ GYM περιέχει υψηλό ποσοστό ACTIGYM ™, ένα ισχυρό και βραβευμένο συστατικό προερχόμενο από εκχύλισμα θαλάσσιου πλαγκτόν των Βερμούδων που λαμβάνεται μέσω θαλάσσιας βιοτεχνολογίας. Το ACTIGYM ™ ενισχύει την ανάπτυξη των μυϊκών ινών τύπου Ι, οι οποίες είναι εκείνες που αποκτήθηκαν μέσω ασκήσεων αντοχής όπως το τρέξιμο, η κολύμβηση, η ποδηλασία και κάθε άλλο είδος αερόβιας άσκησης που ενισχύει το μεταβολισμό. Οι μυϊκές ίνες τύπου Ι στο σώμα μας είναι επίσης οι πιο αποτελεσματικές ως προς την καύση λίπους και επιταχύνουν την απώλεια βάρους. Το gel είναι επίσης εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Cranberry βιολογικής προέλευσης πλούσιο σε τανίνες, βιταμίνη C και AHA, ενώσεις γνωστές για τις αντιοξειδωτικές και αναζωογονητικές τους ιδιότητες, βοηθώντας το δέρμα να διατηρήσει την τονωμένη του εμφάνιση.

Το SLIM ΝΟ GYM μιμείται την επίδραση της άσκησης άσκησης αντοχής για τη βελτίωση του τόνου του σώματος. Επαναπροσδιορίζει τη σιλουέτα, μειώνοντας την περίμετρο της κοιλιάς, το περίγραμμα των μηρών και τη χαλάρωση των χεριών.

Εκπληκτικά αποτελέσματα- Κλινικά αποδεδειγμένα:
Ολική αναδιαμόρφωση σώματος *
Η σιλουέτα επαναπροσδιορίζεται μέσω της απώλειας βάρους**
Η περιφέρεια της κοιλιάς μειώνεται έως -3,4 εκατοστά *
Η περιφέρεια των μηρών μειώνεται έως -2 εκατοστά και η επιδερμίδα είναι πιο λεία *
Η περιφέρεια στα μπράτσα μειώνεται **
Η σιλουέτα του σώματος δείχνει ορατά τονωμένη *

* Αντικειμενική, κλινική αξιολόγηση με εργαστηριακό όργανο και αυτοαξιολόγηση υπό την επίβλεψη δερματολόγου, 25 γυναίκες, 2 εφαρμογές την ημέρα για 28 ημέρες **Κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα για το ACTIGYM ™
** Τα αποτελέσματα έχουν αποδειχθεί κλινικά για το δραστικό συστατικό



Paraben free - Dermatologically tested

Stock HouseNo
Περιεχόμενο150ml