Oral-B CrossAction Black Ανταλλακτικές Κεφαλές Ηλεκτρικής Οδοντόβουρτσας 4pcs Zoom

Oral-B CrossAction Black Ανταλλακτικές Κεφαλές Ηλεκτρικής Οδοντόβουρτσας 4pcs

Oral-B

601113


4210201218197

New


Ως μία από τις κορυφαίες ανταλλακτικές κεφαλές για ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B, η Black CrossAction διαθέτει γωνία ακριβείας που καταπολεμά την πλάκα, απομακρύνοντας έως και 100% περισσότερη πλάκα σε σχέση με μια απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

Το σχήμα της κεφαλής της οδοντόβουρτσας Oral-B CrossAction διαθέτει ειδικά σχεδιασμένες ίνες για τη βέλτιστη κάλυψη των δοντιών.
Οι μοναδικά σχεδιασμένες ίνες φτάνουν βαθιά ανάμεσα στα δόντια για να απομακρύνουν την πλάκα και να αφήσουν ολόκληρη τη στοματική κοιλότητα πιο καθαρή σε σχέση με μια απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

Συμβατή με τις Oral-B Genius, Pro, Smart και Vitality Variants.
Με ιδανική κλίση, για να φτάνει βαθιά ανάμεσα στα δόντια. Οι ίνες καθαρίζουν κάθε δόντι ξεχωριστά, βοηθώντας στην απομάκρυνση έως 100% της πλάκας. Οι ίνες δείκτες ξεθωριάζουν σταδιακά για να σας επισημάνουν πότε πρέπει να αντικαταστήσετε την κεφαλή της οδοντόβουρτσας για καλύτερο καθαρισμό.
Συμβατή με όλες τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral-B, εκτός από τις οδοντόβουρτσες Oral-B sonic. Oral-B, η Νο 1 οδοντόβουρτσα που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι παγκοσμίως.

Προσωρινά εκτός αποθέματος

19,99 €

Stock HouseNo
Περιεχόμενο4pcs