Bioten Hyaluronic 3D SPF15 Day Cream 50ml Zoom

Bioten Hyaluronic 3D SPF15 Day Cream 50ml

Bioten

600293


5201314119524

New


Αντιρυτιδική κρέμα σχεδιασμένη να προσφέρει εντατική ενυδάτωση με άμεση και μακροχρόνια δράση, χάρη στο τριπλό σύστημα υαλουρονικού οξέως που διαθέτει. Έχει κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, καθώς προσφέρει άμεσα λεία και σφριγηλή επιδερμίδα, ενώ μετά από ένα μήνα χρήσης, μείωση των ρυτίδων έως 24% και ορατή βελτίωση της ελαστικότητας και της λάμψης του δέρματος κατά 90%. Κατάλληλη για γυναίκες από 35 έως 45 ετών.

Πληροφορίες

10,83 €

Συστατικά & Οφέλη

Η αντιρυτιδική κρέμα ημέρας Hyaluronic 3D, χαρίζει εντατική ενυδάτωση στην επιδερμίδα λόγω του τριπλού συστήματος υαλουρονικού οξέως που περιέχει:

  • Hyaluronic Acid Filler: γεμίζει τοπικά την επιδερμίδα λειαίνοντας την επιφάνειά της αμέσως μετά την εφαρμογή.
  • Υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους: διεισδύει ακόμα και στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και βοηθά ορατά στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων  βελτιώνοντας την ελαστικότητά της για μια πιο υγιή, νεότερη και λαμπερή όψη.
  • Συστατικό που διεγείρει τον φυσικό μηχανισμό παραγωγής Υαλουρονικού Οξέως: βοηθά στην αποκατάσταση του βέλτιστου επίπεδου Υαλουρονικού Οξέως διεγείροντας τη φυσική σύνθεση και ανανέωσή του, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να ενυδατώνεται εντατικά, το δέρμα να γίνεται πιο ανθεκτικό και σφριγηλό και οι ρυτίδες να μειώνονται.
Stock HouseNo