Φίλτρα

Brand
περισσότερα... λιγότερα
περισσότερα... λιγότερα
περισσότερα... λιγότερα
Price
34 66
Filter

    Χιαστί

    28 προϊόντα
    Προϊόντα 25 έως 28 από συνολικά 28
    • Azadé Cross Bag Μπλε Azadé Cross Bag Μπλε
      Παράδοση σε 4-10 ημέρες
      Azadé Cross Bag Μπλε
      317097

      Tσάντα χιαστί μπλε από μαλακό συνθετικό δέρμα saffiano. Κλείνει με καπάκι.Mε χρυσή αλυσίδα σε συνδυασμό με pu για να κρεμιέται στον ώμο αλλά και ρυθμιζόμενη για να την κρατατε κιόλας. Με μεταλλικό λογότυπο, υφασμάτινη επένδυση με κεντημένο το λογότυπο, εσωτερική θήκη με φερμουάρ και επιπλέον θήκες για την καλύτερη οργάνωσή σας. Με προστατευτική θήκη.

      44,90 €
    • Azade hobo bag black Azade hobo bag black
      Sold Out
      Azade hobo bag black
      323057

      Τσάντα hobo μαύρη, από μαλακό συνθετικό δερμα με κροκό λεπτομέρειες στο χερούλι.Ασφαλές κλείσιμο με φερμουάρ. Ευρύχωρο εσωτερικο με υφασμάτινη επένδυση με logo και τσέπη με φερμουάρ και 2 επιπλέον τσέπες.Διαθέτει εξτρα αποσπώμενο μακρύ λουράκι για χιαστί κράτημα.

      66,00 €
    • Azade Shoulder Bag black Azade Shoulder Bag black
      Sold Out
      Azade Shoulder Bag black
      322091

      "Μικρή τσάντα xιαστί μαύρη από μαλακό δέρμα και αναγλυφη υφη. Κλείνει με καπάκι. Mε xρυσή αλυσίδα για να κρεμιέται στον ώμο αλλά και ρυθμιζόμενη για να την κρατατε επίσης. Με μεταλλικό λογότυπο, υφασμάτινη επένδυση με κεντημένο το λογότυπο, εσωτερική θήκη με φερμουάρ και επιπλέον θήκες για την καλύτερη οργάνωσή σας. Με προστατευτική θήκη. 20X16X13"

      52,00 €
    • Azadé Cross Bag Μαύρη
      Sold Out
      Azadé Cross Bag Μαύρη
      320016

      Μικρή τσάντα xιαστί μαύρη από μαλακό συνθετικό δέρμα saffiano. Κλείνει με φερμουάρ. Με μεταλλικό λογότυπο, υφασμάτινη επένδυση με κεντημένο το λογότυπο, εσωτερική θήκη με φερμουάρ και επιπλέον θήκες για την καλύτερη οργάνωσή σας. Με προστατευτική θήκη. Διαστάσεις 20x16x13 cm

      34,90 €