Wet n Wild Photo Focus Stick Foundation Cream Beige 12g Zoom

Wet n Wild Photo Focus Stick Foundation Cream Beige 12g

Wet n Wild

700095


4049775004123

New


Παρουσιάζουμε ένα ΝΕΟ κόλπο τελειοποίησης των σέλφι - το Photo Focus™ Stick Foundation της wet n wild®.
Δοκιμασμένο κάτω από επτά διαφορετικές συνθήκες φωτισμού με φλας ή χωρίς, σε διάφορους τόνους δέρματος, αυτό το πρωτοποριακό προϊόν περιέχει τεχνολογία no-flashback που αποτρέπει τις άσπρες σκιές (λευκές χρωματικές αποκλίσεις) στις φωτογραφίες. - δηλαδή, το όπλο selfie που δεν γνώριζες ότι χρειάζεσαι *.
Ιδανικό για καθημερινή χρήση ή όταν βρίσκεσαι εν κινήσει, φύλαξε αυτό το φορητό ραβδάκι στο νεσεσέρ σου για κάλυψη επαγγελματικού επιπέδου (και εκπληκτικές σέλφι) οποιαδήποτε στιγμή και όπου και αν είσαι. Εμπλουτισμένο με αργανέλαιο και ηλιέλαιο, το Photo Focus ™ Stick Foundation γλιστράει απρόσκοπτα και χαρίζει ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα. Η κρεμώδης υφή του που "χτίζεται" παρέχει μεσαία έως πλήρη κάλυψη με ένα απαλό σατινέ φινίρισμα - κατάλληλο για κάθε στιγμή που βγάζεις μία selfie.

* Βάσει κλινικής μελέτης που αφορά στην αντίληψη δείγματος 50 γυναικών ηλικίας 18-29 ετών

Πληροφορίες

8,99 €

Στικ κάλυψης πολλαπλών λειτουργιών και μεγάλης διάρκειας που περιέχει μία πρωτοποριακή, ανάλαφρη και πολυδιάστατη φόρμουλα που στεγνώνει σε ένα άψογο ημι-ματ φινίρισμα. Εμπλουτισμένο με έλαια Argan και Ηλίανθου για έντονη ενυδάτωση και απρόσκοπτο blending.
Περιεχόμενο12g