Physicians Formula Mineral Wear 3-in-1 Setting Powder 19,5g Zoom

Physicians Formula Mineral Wear 3-in-1 Setting Powder 19,5g

Physicians Formula

170237


0044386116504

New


ΤΙ ΕΙΝΑΙ:
Μια 3-σε-1 διάφανη mineral πούδρα που σου επιτρέπει να σετάρεις, να δώσεις λάμψη και να κάνεις κοψίματα ώστε να δημιουργήσεις ένα άψογο αποτέλεσμα.


ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ:
Σχεδιασμένο με απαλά μεταλλικά στοιχεία για τη φροντίδα και τη θρέψη της επιδερμίδας, αυτές οι εξαιρετικά ελαφρές, χωρίς ταλκ συνθέσεις έρχονται σε τρεις αρμονικά συνδυασμένες αποχρώσεις. Η διαφανής απόχρωση για σετάρισμα προσφέρει ένα φυσικό τελείωμα και διατηρεί την επιδερμίδα ματ όλη την ημέρα. Η ροζ απόχρωση για φωτεινότητα προσθέτει ζωντάνια σε κάθε επιδερμίδα και χαρίζει λάμψη αν εφαρμοστεί κάτω από τα μάτια. Η κίτρινη απόχρωση για baking, σετάρει και χαρίζει ματ αποτέλεσμα, με τέλεια κοψίματα αφήνοντάς σε έτοιμη για φωτογραφίες. Επίλεξε μια απόχρωση ή χρησιμοποίησε και τις τρεις για άψογο αποτέλεσμα.

Πληροφορίες

17,99 €

Περάστε ελαφρά την πούδρα στο πρόσωπο για να σετάρετε, να φωτίσετε ή να κάνετε baking. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα ή και οι τρεις σε συνδυασμό.

Yποαλλεργικό. Χωρίς Άρωμα. Χωρίς Parabens. Χωρίς Γλουτένη. Δερματολογικά Εγκεκριμένο. Κλινικά Δοκιμασμένο. Χωρίς Έλαια. Cruelty Free.

Περιεχόμενο19,5g