Wet n Wild Mega 700189 Last Matte Lipstick (Red Velvet) + Color Icon Lip Liner (Berry Red) 2pcs Zoom

Wet n Wild Mega Last Matte Lipstick - Red Velvet + Color Icon Lip Liner - Berry Red 2pcs

Wet n Wild

700189


0077802117717

New


Με την αγορά ενός Mega Last Lipstick έχετε δώρο ένα Color Icon Lipliner Pencil!

MegaLast Lipstick

Ένα μακράς διάρκειας κραγιόν σε ματ και shine τελείωμα, εμπλουτισμένο με συστατικά που σέβονται τα χείλη, όπως Υαλουρονικό Οξύ, φυσικό εκχύλισμα θαλάσσιου φυτού, ένζυμο Q10 και Βιταμίνη Α & Ε για ενυδάτωση. Το έλαιο σπόρων Murumuru, αργαν, ηλιέλαιο και passion fruit θρέφουν τα χείλη.

Η φόρμουλα είναι μακράς διάρκειας και έχει κρεμώδη υφή για εύκολη εφαρμογή. Είναι βελούδινο, έχει έντονη απόδοση χρώματος και γλιστράει με ευκολία στα χείλη προσφέροντας άνεση. Διατίθεται σε 13 αποχρώσεις.

Χαρακτηριστικά: Έντονη απόδοση χρώματος με ένα μόνο πέρασμα Έντονο χρώμα, φόρμουλα μεγάλης διάρκειας Κρεμώδες, άνετο και ελαφρύ για όλη μέρα. Δεν ”ματώνει” και δεν σπάει. Χωρίς άρωμα. Χωρίς γλουτένη. Cruelty Free.

Color Icon Lipliner Το αγαπημένο lipliner των 30+ ετών με την πλούσια, κρεμώδη φόρμουλα εφαρμόζει καταπληκτικά στα χείλη χωρίς να βγαίνει από το περίγραμμα. Έχετε ένα υψηλής ακρίβειας αποτέλεσμα κάθε φορά. Πολλοί make-up artists το χρησιμοποιούν και σαν κραγιόν, εφαρμόζοντας το σε όλο το μήκος των χειλιών. Με αυτόν τον τρόπο το χρώμα διαρκεί περισσότερο.

Διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά: Πλούσιο, κρεμώδες χρώμα Απλώνεται ομοιόμορφα. Cruelty Free.

Προσωρινά εκτός αποθέματος

3,99 €

Περιεχόμενο2pcs