Κατηγορίες

Φίλτρα

Κατηγορίες
περισσότερα... λιγότερα
Τιμή
0 30
περισσότερα... λιγότερα
Update
περισσότερα... λιγότερα
Filter

    Λίστα προϊόντων Essence

    Τα καλλυντικά essence σου προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε καταπληκτικά προϊόντα που σε εμπνέουν να εκφράσεις τον εαυτό σου με στυλ, αυτοπεποίθηση και χαρά.
    Λέμε ΌΧΙ στα τεστ σε ζώα και ΝΑΙ στην ποιότητα σε προσιτές τιμές.
    Με μία πλήρης επαναστατική γκάμα από προϊόντα ομορφιάς με τα πιο hot χρώματα της σεζον,θα δείχνετε εκπληκτική και το δέρμα σας θα έχει τέλεια υφή!

    εκφράσου με essence- Νο.1 μάρκα καλλυντικών στην Ευρώπη!*

    (*) in units, source: Euromonitor International, 2012


    Τα καλλυντικά essence σου προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε καταπληκτικά προϊόντα που σε εμπνέουν να εκφράσεις τον εαυτό σου με στυλ, αυτοπεποίθηση και χαρά.

    Λέμε ΌΧΙ στα τεστ σε ζώα και ΝΑΙ στην ποιότητα σε προσιτές τιμές.

    Με μία πλήρης επαναστατική γκάμα από προϊόντα ομορφιάς με τα πιο hot χρώματα της σεζον,θα δείχνετε εκπληκτική και το δέρμα σας θα έχει τέλεια υφή!


    Περισσότερα
    Προϊόντα 1849 έως 1872 από συνολικά 2803
    • essence crystal power nail polish 01 be brilliant 8ml essence crystal power nail polish 01 be brilliant 8ml
      Sold Out
      essence crystal power nail polish 01 be brilliant 8ml
      145693

      be brilliantΈξι μοναδικές αποχρώσεις βερνικιών προσφέρουν υπέροχη λάμψη στα νύχια που θυμίζει διάφορα είδη κρυστάλλων. Τα vegan βερνίκια έχουν έντονη κάλυψη - μια στρώση αρκεί για ένα τέλειο μανικιούρ.

      2,49 €
    • essence shine shine shine lipgloss 19 think pink 5ml
      Sold Out
      essence shine shine shine lipgloss 19 think pink 5ml
      145641

      think pinkTo lipgloss δημιουργεί μια απίστευτη λάμψη με ένα υγρό εφέ που αντανακλά το φως. Η λεία υφή του είναι ευχάριστη και έρχεται σε μια πληθώρα αποχρώσεων - από κρεμώδεις nude αποχρώσεις, σε λαμπερά ροζ και έντονα χρώματα με πρισματικό τελείωμα. Το απλικατέρ με σχήμα καρδιάς και την απαλή επίστρωση επιτρέπει σε μια ομαλή εφαρμογή με ακρίβεια.

      2,49 €
    • essence stay 8h waterproof lipliner 01 because duh essence stay 8h waterproof lipliner 01 because duh
      Sold Out
      essence stay 8h waterproof lipliner 01 because duh
      145644

      because duhΓια τέλεια χείλη που διαρκούν ώρες: πρωινό, μεσημεριανό ή διάλειμμα για καφέ - αυτά τα ανεξίτηλα μολύβια χειλιών μένουν στη θέση τους για έως και οκτώ ώρες. Η υφή υψηλής χρωματικής απόδοσης γλιστράει στα χείλη εύκολα και ομοιόμορφα χωρίς να τα στεγνώνει. Εκτός από τη μηχανική μύτη, η μικρή ξύστρα στο άκρο του μολυβιού εξασφαλίζει την απόλυτη...

      2,29 €
    • essence stay 8h waterproof lipliner 03 so default essence stay 8h waterproof lipliner 03 so default
      Sold Out
      essence stay 8h waterproof lipliner 03 so default
      145646

      so defaultΓια τέλεια χείλη που διαρκούν ώρες: πρωινό, μεσημεριανό ή διάλειμμα για καφέ - αυτά τα ανεξίτηλα μολύβια χειλιών μένουν στη θέση τους για έως και οκτώ ώρες. Η υφή υψηλής χρωματικής απόδοσης γλιστράει στα χείλη εύκολα και ομοιόμορφα χωρίς να τα στεγνώνει. Εκτός από τη μηχανική μύτη, η μικρή ξύστρα στο άκρο του μολυβιού εξασφαλίζει την απόλυτη...

      2,29 €
    • essence stay 8h waterproof lipliner 04 keep receipts essence stay 8h waterproof lipliner 04 keep receipts
      Sold Out
      essence stay 8h waterproof lipliner 04 keep receipts
      145647

      keep receiptsΓια τέλεια χείλη που διαρκούν ώρες: πρωινό, μεσημεριανό ή διάλειμμα για καφέ - αυτά τα ανεξίτηλα μολύβια χειλιών μένουν στη θέση τους για έως και οκτώ ώρες. Η υφή υψηλής χρωματικής απόδοσης γλιστράει στα χείλη εύκολα και ομοιόμορφα χωρίς να τα στεγνώνει. Εκτός από τη μηχανική μύτη, η μικρή ξύστρα στο άκρο του μολυβιού εξασφαλίζει την απόλυτη...

      2,29 €
    • essence stay 8h waterproof lipliner 05 mood! essence stay 8h waterproof lipliner 05 mood!
      Sold Out
      essence stay 8h waterproof lipliner 05 mood!
      145648

      mood!Για τέλεια χείλη που διαρκούν ώρες: πρωινό, μεσημεριανό ή διάλειμμα για καφέ - αυτά τα ανεξίτηλα μολύβια χειλιών μένουν στη θέση τους για έως και οκτώ ώρες. Η υφή υψηλής χρωματικής απόδοσης γλιστράει στα χείλη εύκολα και ομοιόμορφα χωρίς να τα στεγνώνει. Εκτός από τη μηχανική μύτη, η μικρή ξύστρα στο άκρο του μολυβιού εξασφαλίζει την απόλυτη...

      2,29 €
    • essence stay natural+ concealer 20 gentle beige 1.5ml
      -20%
      Sold Out
      essence stay natural+ concealer 20 gentle beige 1.5ml
      145661

      gentle beigeΟ διάδοχος του bestseller stay natural concealer: το stay natural+ concealer! Η βελτιωμένη του υφή προσφέρει ελαφριά προς μέτρια κάλυψη και ενυδατώνει την ευαίσθητη επιδερμίδα κάτω από τα μάτια με τη βοήθεια της πανθενόλης που περιέχει. Το περιστρεφόμενο στυλό με το βουρτσάκι απλικατέρ καλύπτει με φυσικότητα σκούρους κύκλους κάτω από τα μάτια...

      1,99 € 2,49 € -20%
    • essence stay natural+ concealer 30 ashy nude 1.5ml
      -20%
      Sold Out
      essence stay natural+ concealer 30 ashy nude 1.5ml
      145662

      ashy nudeΟ διάδοχος του bestseller stay natural concealer: το stay natural+ concealer! Η βελτιωμένη του υφή προσφέρει ελαφριά προς μέτρια κάλυψη και ενυδατώνει την ευαίσθητη επιδερμίδα κάτω από τα μάτια με τη βοήθεια της πανθενόλης που περιέχει. Το περιστρεφόμενο στυλό με το βουρτσάκι απλικατέρ καλύπτει με φυσικότητα σκούρους κύκλους κάτω από τα μάτια...

      1,99 € 2,49 € -20%
    • essence shine shine shine lipgloss 20 strawberry red 5ml
      Sold Out
      essence shine shine shine lipgloss 20 strawberry red 5ml
      145642

      strawberry redTo lipgloss δημιουργεί μια απίστευτη λάμψη με ένα υγρό εφέ που αντανακλά το φως. Η λεία υφή του είναι ευχάριστη και έρχεται σε μια πληθώρα αποχρώσεων - από κρεμώδεις nude αποχρώσεις, σε λαμπερά ροζ και έντονα χρώματα με πρισματικό τελείωμα. Το απλικατέρ με σχήμα καρδιάς και την απαλή επίστρωση επιτρέπει σε μια ομαλή εφαρμογή με ακρίβεια.

      2,49 €
    • essence shine shine shine lipgloss 21 deep red love 5ml
      Sold Out
      essence shine shine shine lipgloss 21 deep red love 5ml
      145643

      deep red loveTo lipgloss δημιουργεί μια απίστευτη λάμψη με ένα υγρό εφέ που αντανακλά το φως. Η λεία υφή του είναι ευχάριστη και έρχεται σε μια πληθώρα αποχρώσεων - από κρεμώδεις nude αποχρώσεις, σε λαμπερά ροζ και έντονα χρώματα με πρισματικό τελείωμα. Το απλικατέρ με σχήμα καρδιάς και την απαλή επίστρωση επιτρέπει σε μια ομαλή εφαρμογή με ακρίβεια.

      2,49 €
    • essence hydrating + perfecting primer 15ml
      Sold Out
      essence hydrating + perfecting primer 15ml
      145679

      Η τέλεια βάση για άψογο μακιγιάζ που διαρκεί για ώρες: το hydrating + perfecting primer! Χάρη στο SPF20, η επιδερμίδα προστατεύεται από την υπεριώδη ακτινοβολία ενώ το σύμπλεγμα βιταμινών ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα. Ταυτόχρονα, οι πόροι μειώνονται εμφανώς και η ελαφριά υφή του προετοιμάζει ιδανικά το δέρμα για το μεικ απ και τα προϊόντα σε μορφή...

      4,89 €
    • essence stay all day 16h long-lasting make-up 08 soft vanilla 30ml
      Sale!
      Sold Out
      essence stay all day 16h long-lasting make-up 08 soft...
      145681

      soft vanillaΤο μεικ-απ μακράς διάρκειας προσφέρει στην επιδερμίδα μεταξένια και λεία εμφάνιση για όλη τη διάρκεια της μέρας. Η ελαφριά του υφή βοηθά στην ομοιόμορφη εφαρμογή. Χάρη στο υψηλής ποιότητας απλικατέρ με αντλία, παίρνεις πάντα την ιδανική ποσότητα κάθε φορά. Για ένα φανταστικό αποτέλεσμα! Δερματολογικά ελεγμένο.

      4,89 €
    • essence crystal power blush & highlighter palette 14g essence crystal power blush & highlighter palette 14g
      Sold Out
      essence crystal power blush & highlighter palette 14g
      145685

      Λάμψε σαν κρύσταλλος! Η παλέτα με τα vegan ρουζ και highlighter δίνει λάμψη στο μακιγιάζ και την επιδερμίδα σου! Περιέχει δύο διακριτικά λαμπερά ρουζ σε μορφή πούδρας στους τόνους του μούρου και του βερυκοκί. Επιπλέον, το highlighter σε πούδρα σου εγγυάται μια απαλή λάμψη και το κρεμώδες highlighter χαρίζει φωτεινούς τόνους όταν χρησιμοποιείται μόνο του,...

      7,49 €
    • essence the blush 20 bespoke 5g essence the blush 20 bespoke 5g
      -20%
      Sold Out
      essence the blush 20 bespoke 5g
      145653

      bespokeΑντίο matt touch blush - καλωσόρισες the blush! Ο διάδοχος του επιτυχημένου ρουζ είναι ακόμα πιο απαλός! Η πεπιεσμένη πουδρένια υφή είναι ευχάριστη στη χρήση, με υψηλή απόδοση χρώματος και εύκολη στην ανάμειξη. Με πέντε ματ αποχρώσεις και μια περλέ, φρεσκάρεις με μια κίνηση το μακιγιάζ και η επιδερμίδα φαίνεται αμέσως πιο ξεκούραστη.

      2,39 € 2,99 € -20%
    • essence the highlighter 20 hypnotic 5g essence the highlighter 20 hypnotic 5g
      Sold Out
      essence the highlighter 20 hypnotic 5g
      145659

      hypnoticΤα νέα εξαιρετικά απαλά highlighters δημιουργούν μια λάμψη που κόβει την ανάσα ενώ ταυτόχρονα δείχνει εξαιρετικά φυσική χάρη στα πολύ λεπτά σωματίδια λάμψης. Η πουδρένια του υφή είναι απολαυστικά απαλή και αναμιγνύεται εύκολα - για το τέλειο μακιγιάζ.

      2,99 €
    • essence the highlighter 10 heroic 5g essence the highlighter 10 heroic 5g
      Sold Out
      essence the highlighter 10 heroic 5g
      145658

      heroicΤα νέα εξαιρετικά απαλά highlighters δημιουργούν μια λάμψη που κόβει την ανάσα ενώ ταυτόχρονα δείχνει εξαιρετικά φυσική χάρη στα πολύ λεπτά σωματίδια λάμψης. Η πουδρένια του υφή είναι απολαυστικά απαλή και αναμιγνύεται εύκολα - για το τέλειο μακιγιάζ.

      2,99 €
    •  essence this is me. lipstick 15 fabulous 3.5g
      Sold Out
      essence this is me. lipstick 15 fabulous 3.5g
      156612

      fabulousΗ ημι-ματ υφή μεγάλης διάρκειας των 20 nude αποχρώσεων εντυπωσιάζει με την υψηλή του κάλυψη και αφήνει μια αέρινη αίσθηση στα χείλη.

      2,89 €
    •  essence this is me. lipstick 14 free 3.5g
      Sold Out
      essence this is me. lipstick 14 free 3.5g
      156611

      freeΗ ημι-ματ υφή μεγάλης διάρκειας των 20 nude αποχρώσεων εντυπωσιάζει με την υψηλή του κάλυψη και αφήνει μια αέρινη αίσθηση στα χείλη.

      2,89 €
    •  essence this is me. lipstick 13 brave 3.5g
      Sold Out
      essence this is me. lipstick 13 brave 3.5g
      156610

      braveΗ ημι-ματ υφή μεγάλης διάρκειας των 20 nude αποχρώσεων εντυπωσιάζει με την υψηλή του κάλυψη και αφήνει μια αέρινη αίσθηση στα χείλη.

      2,89 €
    •  essence this is me. lipstick 12 loyal 3.5g
      Sold Out
      essence this is me. lipstick 12 loyal 3.5g
      156609

      loyalΗ ημι-ματ υφή μεγάλης διάρκειας των 20 nude αποχρώσεων εντυπωσιάζει με την υψηλή του κάλυψη και αφήνει μια αέρινη αίσθηση στα χείλη.

      2,89 €
    •  essence this is me. lipstick 11 amazing 3.5g
      Sold Out
      essence this is me. lipstick 11 amazing 3.5g
      156608

      amazingΗ ημι-ματ υφή μεγάλης διάρκειας των 20 nude αποχρώσεων εντυπωσιάζει με την υψηλή του κάλυψη και αφήνει μια αέρινη αίσθηση στα χείλη.

      2,89 €
    • essence the eyebrow pen 01 blonde 1.1ml essence the eyebrow pen 01 blonde 1.1ml
      Sale!
      Sold Out
      essence the eyebrow pen 01 blonde 1.1ml
      145605

      blondeNo brows? No way! Καμία λάτρις του μακιγιάζ δε θα έβγαινε από το σπίτι χωρίς τέλεια σχηματισμένα φρύδια. Ο σχεδιασμός τους είναι πιο εύκολος και γρήγορος με το νέο ημιμόνιμο μολύβι φρυδιών. Το τριπλό υφασμάτινο άκρο εγγυάται μια ακριβή εφ

      2,99 €
    • essence the eyebrow pen 02 light brown 1.1ml essence the eyebrow pen 02 light brown 1.1ml
      Sale!
      Sold Out
      essence the eyebrow pen 02 light brown 1.1ml
      145606

      light brownNo brows? No way! Καμία λάτρις του μακιγιάζ δε θα έβγαινε από το σπίτι χωρίς τέλεια σχηματισμένα φρύδια. Ο σχεδιασμός τους είναι πιο εύκολος και γρήγορος με το νέο ημιμόνιμο μολύβι φρυδιών. Το τριπλό υφασμάτινο άκρο εγγυάται μια ακρι

      2,99 €