Physicians Formula The Greatest Hits Butter Bronze & Glow Face Palette 22g Zoom

Physicians Formula The Greatest Hits Butter Bronze & Glow Face Palette 22g

Physicians Formula

170320


0044386408999

New


  • Greatest Hits: Δοκιμάστε  τα αγαπημένα σας bronzers, blush και highlighter από την Butter Collection και δείτε γιατί είναι τόσο ανάρπαστο.
  •  Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει δύο Murumuru Butter Bronzers, ένα Murumuru Butter Blush και το αγαπημένο μας Murumuru Butter Highlighter, ώστε να μπορείτε να φτιάχνετε και να σμιλεύετε το περίγραμμα όσο θέλετε.
  • Θρέψη + Ενυδάτωση: Είναι ένα προϊόν που θρέφει και ενυδατώνει: Φτιαγμένο με ένα μείγμα από βούτυρο Murumuru, βούτυρο Cupuaçu και βούτυρο Tucuma, είναι γεμάτο με απαραίτητα λιπαρά οξέα και προ-βιταμίνες που μαλακώνουν, περιποιούνται και ενυδατώνουν την επιδερμίδα.
  • Φτιαγμένο για ευαίσθητη επιδερμίδα: Το μακιγιάζ της Physicians Formula είναι ειδικά σχεδιασμένο με γνώμονα την υγεία και την άνεση του δέρματός σας. Γι' αυτό τα συστατικά είναι υψηλής ποιότητας, που σας αφήνουν να δείχνετε και να αισθάνεστε όμορφα από μέσα προς τα έξω.
  • Cruelty-Free : Όλα τα foundations, το μακιγιάζ ματιών, τα κραγιόν και τα άλλα καλλυντικά της Physicians Formula είναι πάντα cruelty-free και δεν δοκιμάζονται ποτέ σε ζώα.

Πληροφορίες

Προσωρινά εκτός αποθέματος

14,99 €

Limited Edition Physicians Formula Palette